IniciNoticiesEsportsMés de 800 jugadors participaran aquest cap de setmana d’una nova edició...

Més de 800 jugadors participaran aquest cap de setmana d’una nova edició de la diada del bàsquet

El dissabte 17 de setembre es disputaran els enfrontaments dels equips masculins i el diumenge 18 els conjunts femenins

El pavelló dels Països Catalans acollirà aquest cap de setmana més de 200 partits en motiu de la diada del bàsquet organitzada pel CEEB Tordera. Un dels esdeveniments més grans de l’any a nivell logístic per part del club torderenc. Els partits començaran dissabte amb els equips masculins i diumenge serà el torn dels equips femenins. En aquesta nova edició, les categories participants tant d’àmbit masculí com femení seran des de preminis fins a sèniors. En Marc Muñoz, coordinador esportiu del CEEB Tordera i un dels organitzadors de l’esdeveniment, explica com es presenta la jornada. 

Tot apunta que seguirem batent rècords, estem parlant que passaran 800 jugadors durant tot el cap de setmana

Els horaris dels enfrontaments començaran a primera hora del matí i finalitzaran a la tarda-vespre, tant dissabte com diumenge. Enguany, els partits es disputaran a temps reglamentari, duraran 40 minuts però amb un format diferent. Ho detalla en Marc Muñoz.

El club compta amb les 3 pistes interiors, i també amb les pistes exteriors del pavelló on es disputaran simultàniament els diferents partits. A més, aquest any la Fundació Oncolliga Tordera tindrà un espai per fer difusió de la feina que es fa des de l’entitat torderenca. La Carme Berard és membre de la delegació oncolliga Tordera.

El CEEB Tordera també realitzarà servei de bar i de menús durant el cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES