IniciNoticiesEducacióL'Institut Lluís Companys prohibeix l'ús dels mòbils fins i tot al...

L’Institut Lluís Companys prohibeix l’ús dels mòbils fins i tot al pati del centre

Amb aquesta mesura l’Institut Lluís Companys vol millorar l’ambient a l’aula, potenciar la concentració de l’alumnat i treballar per reduir l’addicció al mòbil.

L’Institut Lluís Companys ha prohibit que els alumnes utilitzin els seus telèfons mòbils al centre. Aquesta decisió, que ja feia temps que es posava sobre la taula del centre, pretén educar en el bon ús de les noves tecnologies i evitar les problemàtiques derivades de la mala utilització dels dispositius. Ho explica el director de L’institut torderenc, Carles Carré.

Carles Carré 1

“tot el que treballem pedagògicament es pot fer amb tauleta o els portàtils, per tant els mòbils no ens fan cap falta”

A partir d’aquest curs, es recomana a l’alumnat que no porti el mòbil. En cas de portar-lo hauran d’apagar-los durant tot l’horari escolar, i no es podran fer servir en cap espai del recinte, inclòs el pati, aules i passadissos. D’aquesta manera, es preveu que, sense la presència d’aquest element, es potenciïn altres activitats i relacions entre els alumnes. Carles Carré assegura que aquesta mesura també implica el professorat.

Carles Carré 2

En cas d’avís, per utilització del mòbil al centre si l’alumnat no l’accepta serà motiu d’amonestació. Quan a un alumnes se li apliquen dues amonestacions per mal ús del mòbil, serà motiu d’1 dia d’expulsió.

Amb aquesta mesura l’Institut Lluís Companys vol millorar l’ambient a l’aula, potenciar la concentració de l’alumnat i treballar per reduir l’addicció al mòbil.

ÚLTIMES NOTÍCIES