IniciNoticiesEsportsEl torderenc David Gelmà, subcampió de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins amb...

El torderenc David Gelmà, subcampió de la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins amb el Reus Deportiu

El Barça va guanyar la final 4-0 gràcies a una bona segona part, en la qual van marcar tots els gols

El primer títol de la temporada 2022/23 d’hoquei patins es va decidir aquest passat dissabte. El Reus Deportiu i el Barça es van enfrontar a la final de la Supercopa d’Espanya després de superar les semifinals de divendres. Malgrat jugar un bon partit, els reusencs no van poder batre al Barça a la final i van acabar perdent per 4-0. Dins del partit i militant les files del Reus, el torderenc David Gelmà, que va participar d’aquest partit. El mateix jugador destaca que quatre errors van sentenciar la final a la segona part.

David Gelmà

A la primera part vam estar molt bé, però contra el Barça un error és un gol i crec que després anem a remolc i no vam ser a temps

A la semifinal el Reus va guanyar 4-2 al Deportivo Liceo i el Barça es va desfer del Noia Freixenet per 6-3. El clàssic d’hoquei patins a la final entre els dos conjunts catalans es repetia. La derrota del Reus va deixar una sensació amarga entre els seus jugadors. Ho explica en David Gelmà.

David Gelmà 2

El Reus Deportiu que competeix a la Parlem OK Lliga d’hoquei patins comença la lliga aquest diumenge 11 de setembre contra l’Igualada Rigat HC. Un any més en David Gelmà formarà part de l’equip reusenc amb el qual vol aconseguir títols.

David Gelmà 3

La competició s’aturarà a partir del 9 d’octubre durant un mes i mig per donar pas als partits de seleccions. De cara el desembre, el torderenc també afrontarà els encreuaments de l’Eurolliga d’hoquei patins amb el Reus.