IniciNoticiesEducacióLa Policia Local de Tordera i Protecció Civil despleguen el pla...

La Policia Local de Tordera i Protecció Civil despleguen el pla de seguretat en els accessos dels centres escolars

Muy contentos tanto por la gente que vino a ver el torneo, como por el desarrollo en sí de los partidos y de la fiesta en general

Un any més, coincidint amb l’inici del curs escolar, des de la Policia Local de Tordera amb la col·laboració del cos de Protecció Civil, ja tenen a punt el dispositiu de seguretat en els accessos dels centres escolars.

Es tracta d’un dispositiu de circulació específic per a cada centre que permet garantir una millor seguretat en moments puntuals d’entrades i sortides dels alumnes. Talls de trànsit, punts de regulació, rutes d’accés i llocs d’estacionament momentanis, són algunes de les mesures concretes que durant el curs escolar s’aplicaran a partir d’aquest dilluns 5 de setembre. L’objectiu d’aquest pla de seguretat és aconseguir la major seguretat als menors, i al mateix temps, facilitar el trànsit rodat entre veïns/es de les properes als centres d’ensenyament, i la resta d’usuaris que portin els estudiants a les escoles, puguin deixar o recollir els seus infants sense baixar del cotxe. Rafa Delgado és regidor de seguretat i protecció civil.

Rafa Delgado

“el dispositiu manté l’estructura d’any anterior”

Aquest pla de seguretat està controlat a peu de carrer per agents de la Policia Local i Protecció Civil. Es demana la col·laboració de tothom, que es faci cas a les indicacions i senyalització instal·lada en els diferents punts i a la vegada, el cos policial informa que es troba a la disposició de qualsevol ciutadà per qualsevol suggeriment, requeriment o queixa.

ÚLTIMES NOTÍCIES