IniciNoticiesRegidoriesIniciades les obres de la prolongació del projecte d'urbanització de la ronda...

Iniciades les obres de la prolongació del projecte d’urbanització de la ronda de circumval·lació de Tordera

Aquest darrer tram es considera fonamental per tal de constituir una alternativa de connexió amb la BV5121 i la BV5222 amb la finalitat d’evitar el pas continu de trànsit a través del Camí Ral.

Amb el principal objectiu de descongestionar el trànsit dels carrers del centre i de desenvolupar una part del projecte del Pla General d’Ordenació Urbana de Tordera, s’han iniciat les obres de construcció de l’anella de circumval·lació perimetral a la banda oest del municipi. Aquesta forma part del sistema viari principal i transcorre per diversos sectors. Aquest darrer tram es considera fonamental per tal de constituir una alternativa de connexió amb la BV5121 i la BV5222 amb la finalitat d’evitar el pas continu de trànsit a través del Camí Ral.

El tram de la ronda que s’executa es troba dins el sòl urbà i va des de la Rotonda del final del Carrer Girona fins a l’avinguda de Pere Roquet i Aulet. L’àmbit d’actuació afectat és de 3.944,45m²

Tal com es defineix en el projecte, es preveu la urbanització d’un vial de 7,00m de calçada i vorera de 2,50m a la banda est. La zona presenta un desnivell amb un pendent constant que es mantindrà d’acord amb les actuacions necessàries validades pels tècnics. L’alcalde, Joan Carles Garcia, remarca que el benefici del projecte serà poder alliberar trànsit del nucli de Tordera.

Ronda circumval·lació 1

LA RONDA FACILITARÀ ARRIBAR A SANT ANDREU I TRAURÀ PRESSIÓ AL CAMÍ RAL I EL CARRER MES”

Per tant, no caldrà travessar per mig el poble, sinó que es podrà arribar directament a Sant Andreu. Així mateix, també està previst ampliar el carrer Roger de Llúria. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Ronda circumval·lació 2

Els treballs contemplen talussos de terres, especialment a la banda oest i la via serà de calçada de circulació que no tindrà zona d’estacionament.

La Diputació de Barcelona subvenciona el cost d’aquesta construcció valorat en 406.327,76€

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES