IniciNoticiesRegidoriesServeis Socials obre el termini per sol·licitar les ajudes en concepte de...

Serveis Socials obre el termini per sol·licitar les ajudes en concepte de menjador escolar per al curs 22/23

El termini per presentar aquestes sol·licituds serà fins el 31 de maig de 2023.

El context actual de crisi econòmica i social està tenint importants conseqüències en el benestar de les persones posant en perill l’accés a una alimentació suficient de les famílies i en especial, dels infants.

L’Ajuntament de Tordera, mitjançant el departament de Serveis Socials liderat per la regidora Toñi Garcia, té la voluntat d’atorgar ajuts econòmics municipals en concepte de menú escolar adreçats a famílies amb menors a càrrec que cursin segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria matriculats en centres educatius sufragats amb fons públics, amb l’objectiu de garantir una mínima alimentació adequada als menors beneficiaris. Escoltem la regidora de serveis socials, Toñi Garcia.

Beques menjador

“volem ajudar a les famílies més necessitades del municipi”

L’ajut consisteix en el pagament de tiquets de menú escolar per a menors que hagin sol·licitat al Consell Comarcal l’ajut individual de menjador i que estiguin a l’espera de resolució o amb resolució favorable i esgotada, i famílies que no puguin garantir una alimentació adequada als seus fills.  El termini per presentar aquestes sol·licituds serà des del dia 29 d’agost de 2022 i fins el 31 de maig de 2023. La presentació de sol·licituds i documentació s’haurà de fer telemàticament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES