IniciNoticiesEsportsL’Spar Girona inicia el curs esportiu a Tordera contra el sènior femení...

L’Spar Girona inicia el curs esportiu a Tordera contra el sènior femení del CEEB Tordera

El pavelló dels països catalans serà l’escenari de l’enfrontament el pròxim diumenge

El CEEB Tordera Uni Girona ha donat el tret de sortida a la temporada 2022-23. El passat 25 d’agost el conjunt torderenc va començar els entrenaments amb la plantilla ja tancada. L’equip disputarà tres partits de pretemporada i dos tornejos per preparar l’inici de la competició a Copa Catalunya. Una temporada i un projecte esportiu que pel sènior femení comença de zero després de vincular-se amb l’Uni Girona aquest estiu. En Marc Delemus, entrenador del CEEB Tordera Uni Girona, es mostra molt il·lusionat amb aquesta unió.

Marc Delemus 1

Precisament, l’Spar Girona jugarà quatre partits de pretemporada. El primer, aquest diumenge 4 de setembre a les 19:00h, a Tordera contra el sènior femení del CEEB Tordera. En Delemus explica com prepara l’equip aquest enfrontament, que alhora es preveu com una gran festa.

Marc Delemus 2

“Volem donar un bon espectacle i que el públic se senti orgullós d’aquest equip”

La Berta Ribas i la Mar Ibern, dues jugadores del Copa Femení han començat la pretemporada amb l’uni girona sota les ordres d’en Bernat Canut. El dissabte 24 de setembre, el CEEB Tordera femení s’estrenarà a Copa Catalunya visitant el Nou Congost per jugar contra el Manresa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES