IniciNoticiesEsportsEl Club Tennis Tordera vol ampliar les instal·lacions per poder oferir tots...

El Club Tennis Tordera vol ampliar les instal·lacions per poder oferir tots els serveis que voldria

L’entitat només compta amb una pista, i això està dificultant acceptar a tothom

Després d’haver realitzat per primer cop una temporada completa, des del Club Tennis Tordera s’ha aconseguit recuperar el tennis al nostre municipi. L’objectiu sempre ha sigut que tothom tingués accés a practicar aquest esport. En Tom Chauvin, responsable del club, es mostra content dels resultats obtinguts.

Tom Chauvin 1

El club continua en contacte amb l’Ajuntament per tal de poder ampliar la instal·lació esportiva que actualment es queda petita. Ho detalla el mateix Chauvin.  

Tom Chauvin 2

“En alguns horaris estem desbordats, ens està costant acceptar a tothom

Una demanda que el club necessita per poder desenvolupar i créixer, i alhora, per poder tenir grups d’iniciació, poder competir i donar tots els serveis de qualitat que el club voldria oferir. En Chauvin expressa la voluntat de consolidar-se com a club.

Tom Chauvin 3

El club ja ha obert les inscripcions per formar part de la temporada 2022/2023. A través de les xarxes socials han anunciat que la matrícula serà gratuïta per tots aquells que facin la inscripció durant el mes de setembre. El número de contacte és el 618 644 237 i el correu és clubtennistordera@gmail.com

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES