IniciNoticiesSocietatLes obres de l’estació de trens Sagrera-Sant Andreu afectaran la línia...

Les obres de l’estació de trens Sagrera-Sant Andreu afectaran la línia R1

Les obres a l’estació de trens de la Sagrera-Sant Andreu afectaran, de nou, a la circulació de trens. Concretament a la R1 –entre d’altres vies- en dies puntuals de setembre, octubre i novembre. És per això que des de Rodalies-Renfe han avisat les dies i afectacions.

A la línia R1 des de Barcelona i fins Maçanet de la Selva, amb el seu pas per Tordera, les afectacions seran els dies 17-19 de setembre i caps de setmana del 29-30 d’octubre i 12-13 de novembre.

Durant aquests dies, els serveis de la línia R1 iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a Badalona Els viatgers disposaran de la parada de Badalona Pompeu Fabra (línia 2 de Metro), per fer transbordament.  A més, els viatgers de Sant Adrià de Besòs tindran  servei alternatiu de transport amb TRAM. Durant tots els períodes d’afectacions, es reprogramaran horaris a les línies afectades per tal de donar la millor oferta, malgrat les limitacions operatives que comporten aquestes actuacions. Renfe reforçarà el personal d’informació i atenció al client amb un equipo addicional de 68 persones que, distribuïdes per les principals estacions afectades, podran guiar i orientar els clients. En els serveis que sigui necessari transbordament, el temps de viatge serà superior a l’habitual.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES