IniciNoticiesSocietatCanvis d’ubicació dels actes de la tarda per previsió de pluges

Canvis d’ubicació dels actes de la tarda per previsió de pluges

Recta final de la Festa Major de Tordera amb el penúltim dia d’activitats programades. Aquest dijous al matí, des de les 10:00h la Plaça de l’Ajuntament s’omple de jocs de fusta i aigua per un públic familiar. A la mateixa hora, Pujada al campanar amb la col·laboració i explicacions del Cercle d’Història de Tordera. Ho explica el seu president en Joan Carles Barrera.

Pujada campanar 1

Barrera ens recorda algunes llegendes del campanar.

Pujada campanar 2

Davant la previsió de pluja per aquesta tarda, des de la regidoria de festes i les entitats organitzadores s’ha decidit canviar la ubicació de diferents activitats: El concert de tarda amb l’Orquestra Selvatana de les 17:30h i el ball de vespre a les 20:00h es traslladen a la Pista de l’Amistat.

Les sardanes amb la cobla col·legi de Santa Maria i la cloenda del curset de sardanes a càrrec de La Nostra Dansa es mantindran a la plaça. En cas de pluja es traslladarà l’activitat al Pavelló Parroquial.

La cloenda del curset de sardanes de La Nostra Dansa a càrrec de la cobla Col·legi Santa Maria. Oferiran les següents sardanes: per tu, Rita de Manel Saderra; Els avis nin de Josep Saderra; Tossa Bonica de Francesc Mas i Ros; Ídols de Fang de Jaume Ventura; Ginesta Florida de Jordi León; Saltirona de Josep Auferili; Festeig de Ricard Viladesau; Fermina de Francesc Mas i Ros i Sa Paume de Josep Coll.

La serenata amb l’Orquestra Selvatana es manté a la plaça de l’Ajuntament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES