IniciNoticiesSocietatLa metgessa epidemiòloga Alba Vilajeliu farà avui el pregó de la...

La metgessa epidemiòloga Alba Vilajeliu farà avui el pregó de la pregonera de Festa Major

El pregó d’enguany recupera el balcó de l’Ajuntament com a escenari per obrir les activitats prèvies a la festivitat de Sant Bartomeu i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i el seu canal de Youtube.

La torderenca Alba Vilajeliu i Balagué, metgessa epidemiòloga, serà la pregonera la Festa Major 2022. Vilajeliu ha recorregut amb la seva trajectòria professional diferents indrets del món: ha treballat a l’Àfrica, l’Amèrica llatina, Àsia i Europa. Actualment treballa per l’equip de vacunes de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) de Ginebra. També és membre del Comitè Científic Assessor de COVID-19 de Catalunya.  Vilajeliu explica com va rebre la notícia.

Pregonera 1

“Va ser una gran sorpresa, era un dissabte al matí”

Prèviament a aquesta tasca, ha treballat a les Oficines Regionals de l’OMS per les Amèriques a Estats Units  i pel Pacífic Occidental a Filipines; a Gavi, a l’Alliança Mundial per les vacunes a Suïssa; a ISGlobal – Centro de investigação de Saúde de Manhiça a Moçambic i a l’Hospital Clínic de Barcelona. Va obtenir la seva carrera de medicina i el seu doctorat a la Universitat de Barcelona i el màster en Salut Pública a la Universitat Pompeu Fabra.

Actualment la torderenca viu a Barcelona amb el seu marit, en Robert, i el seu fill de gairebé 2 anys, l’Andreu. L’Alba Vilajeliu ha crescut a Tordera i ha format part de moltes entitats, entre d’altres, també Ràdio Tordera. La metgessa epidemiòloga explica els seus origens.

Pregonera 2

L’Ajuntament de Tordera ha escollit a Vilajeliu seguint la línia d’aquests darrers anys de reconèixer la tasca, el talent i els èxits dels torderencs i torderenques que triomfen amb allò que fan o en el sector a què es dediquen professionalment. Vilajeliu mostra moltes ganes de poder celebrar la Festa Major.

Pregonera 3

El pregó d’enguany recupera el balcó de l’Ajuntament com a escenari per obrir les activitats prèvies a la festivitat de Sant Bartomeu. L’acte començarà a les 23:00h just després de la finalització del correfoc de la Colla de Diables de Tordera i es podrà seguir en directe a través de Ràdio Tordera i el seu canal de Youtube. Seguidament hi haurà concert a la plaça amb l’orquesta Montecarlo i a la zona del Parc Prudenci Bertrana, Barraques amb La tropical, la Señora Tomasa i Dj Sendo.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES