IniciNoticiesCulturaDàmaris Gelabert actuarà a Tordera aquest dissabte dins la Festa Major

Dàmaris Gelabert actuarà a Tordera aquest dissabte dins la Festa Major

Comença la Festa Major de Tordera i aquest cap de setmana el municipi s’omple d’actes. Un dels grans noms que arriba a la cartellera d’actes és el de Dàmaris Gelabert. La pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils actuarà per primer cop al Parc Prudenci Bertrana de Tordera portant sobre l’escenari l’espectacle familiar anomenat “Mou el Cos”.

Serà aquest dissabte a partir de les 11:00h del matí. En declaracions a Ràdio Tordera, Dàmaris Gelabert avança com serà l’espectacle.

Dàmaris 1

“És un espectacle molt divertit per tota la família: es diu Mou el Cos”

L’espectacle de Dàmaris Gelabert va acompanyat de fins a 10 persones sobre l’escenari. Entre ells l’acompanyen la seva filla Laia i en Julen, molt famosos per les seves cançons a les xarxes socials. A més, Gelabert i el seu grup porten una sorpresa per l’espectacle a Tordera.

Dàmaris 2

L’espectacle és gratuït i forma part dels actes que organitza l’Ajuntament de Tordera per la festa major. Un espectacle que va dirigit al públic familiar i als més nostàlgics. La cantautora anima a tothom a participar-hi.

Dàmaris 3

A més, Gelabert ha anunciat en primícia a Ràdio Tordera que el proper 17 de setembre s’estrena un grup jove amb projecció internacional. Sota la gestió de la cantautora tocaran per primer cop en directe a la trobada “Taral·la”. Cançons traduïdes seves i cançons originals amb el nom: Grow up singing.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES