IniciNoticiesTecnologiaRàdio Tordera prepara una programació especial amb retransmissions per la Festa...

Ràdio Tordera prepara una programació especial amb retransmissions per la Festa Major

Aquest any Ràdio Tordera retransmetrà en directe per ràdio i per Youtube gairebé una desena d’activitats.

Un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals de la festa major. Una cobertura a través de retransmissions en directe que es podran seguir per la 107.1FM, xarxes socials i Youtube. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

Transmissió Ràdio Tordera 1

“Assegurem els actes de sempre perquè es puguin escoltar per la sintonia de la 107.1FM i internet”

Enguany s’incorporen nous formats de seguiment. A més de les transmissions en directe, també hi haurà un seguiment i contingut al minut a les xarxes socials de Ràdio Tordera: Facebook, Instagram i Twitter. A través de les històries es podrà escoltar i veure els protagonistes.

Transmissió Ràdio Tordera 2

En aquest sentit s’incorpora la informació a TikTok. Un mètode més entretingut per conèixer els actes previstos cada dia per la Festa Major de Tordera 2022.

Aquest any Ràdio Tordera retransmetrà en directe per ràdio i per Youtube gairebé una desena d’activitats. Divendres 19 d’agost l’exhibició de Twirling (Youtube). A les 22:30h de la nit les havaneres (Ràdio i Youtube). L’endemà dissabte, Conferència del Cercle d’Història, a càrrec d’Antoni Ginot Julià, historiador i doctorand a la Universitat de Girona (Ràdio). Dimarts 23 d’agost, pregó de festes a partir de les 23:00h (Ràdio i Youtube). D’estrena la retransmissió del Cós, dimecres 24 d’agost. Es podrà veure la cursa en directe al Youtube. A la tarda, concert de la Rosaleda (Ràdio i Youtube), Festival de Patinatge (Youtube) i amistós entre CF Tordera i CF Lloret amb canvi d’horari que serà a les 19:30h  (Ràdio i Youtube). Els esports, doncs, també tornen a prendre presència. La Cap d’esports de Ràdio Tordera, Yunsara Barcial, avança algunes novetats.

Transmissió Ràdio Tordera 3

El concert de tarda del dijous 25 amb l’Orquestra Selvatana conclourà la programació  de Ràdio Tordera. Durant aquests dies també hi haurà un seguiment especial per part dels Serveis Informatius de Ràdio Tordera. Per rebre una notificació de l’inici de les retransmissions, poden subscriure’s al canal de Youtube d’aquesta casa.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES