IniciNoticiesEntitatsObertes les inscripcions pel taller de muntatge de capses dels records

Obertes les inscripcions pel taller de muntatge de capses dels records

Els tallers es faran durant tot el dia al local de l’Associació La Capsa dels Records que té a Tordera. Es troba davant la Plaça Rabert de Tordera, número 28.

L’Associació La Capsa dels Records organitza, aquest proper dimecres 17 d’agost un taller de muntatge de capses des de zero.

Aquestes capses és un record fet a mà per a les famílies que han tingut un cas de mort neonatal o perinatal. Una manualitat que s’entregarà als equips dels hospitals. Ho explica la Maria Simón, de l’Associació la Capsa dels Records.

Taller capses 1

“Donen aquestes capsetes a les famílies que malauradament han d’acomiadar-se del seu fill o filla”

El taller de capses comporta la creació, decoració i aprendre a col·locar els materials que hi van a dins. Tot plegat amb l’objectiu, com explica Simón, de recolzar a les famílies que ho pateixen.

Taller capses 2

Aquesta és una activitat oberta a tothom que inclou un taller de guix, ganxet i el posterior muntatge de les capses. Els tallers es faran durant tot el dia al local de l’Associació La Capsa dels Records que té a Tordera. Es troba davant la Plaça Rabert de Tordera, número 28.

No cal anar-hi a una hora concreta, si bé l’horari és de tot el dia per tal d’adaptar-se als horaris dels participants. Maria Simón explica a qui va dirigit l’acte.

Taller capses 3

Per inscriure’s es pot contactar via xarxes socials de l’entitat. La Capsa dels Records és una associació que dona suport a mares i pares que han perdut el seu nadó recent nascut.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES