IniciNoticiesCulturaAquest diumenge es proclamaran els nous representants de pubillatge de Tordera

Aquest diumenge es proclamaran els nous representants de pubillatge de Tordera

Enguany es viurà una renovació total dels càrrecs i, a més, s’omplirà totes les figures del pubillatge després de molts anys.

Tordera tindrà nous representants de pubillatge. Aquest diumenge, dins dels actes de la revetlla de Santa Maria organitzat per l’Ajuntament de Tordera, es durà a terme la proclamació dels nous representants del municipi. Ho avançava el regidor de festes, Pau Megias.

Prèvia pubillatge

L’acte de proclamació serà a les 23:00h de la nit, dins de la programació que comença amb el sopar de colles a la Plaça de l’Ajuntament. Serà just després del correfoc infantil de les 22:00h. Els candidats i candidates seran presentats la nit de la revetlla de Santa Maria en un acte a la Plaça de l’Església.

Carla Barceló serà la nova pubilla de Tordera acompanyada de la fadrina del municipi: Sara Ferrer.

El nou hereu de Tordera serà Jordi Duran, acompanyat del fadrí Eloi León. Enguany també hi haurà gran representació en el pubillatge infantil. Eulàlia Roig serà la nova pubilleta de Tordera. Itziel i Kaiden Romero passen a ser la dameta i fadrinet: una figura que es recupera a Tordera.

Amb aquesta gran representació, el municipi manté viva aquesta tradició centenària. La proclamació del pubillatge serà el 14 d’agost a les 23:00h a la Plaça de l’Església.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES