IniciNoticiesSocietatJalpí celebra la Festa Major aquest cap de setmana

Jalpí celebra la Festa Major aquest cap de setmana

Hi haurà servei de transport gratuït fins a Jalpí que s’ha de reservar amb antel·lació trucant al telèfon 669 65 02 74 fins divendres 5 d’agost.

El veïnat de Sant Daniel recupera la Festa Major a la Mina de Jalpí. Després de dos anys sense festa per culpa de la pandèmia, torna la celebració mantenint l’essència més tradicional. Seran tres dies de Festa Major de Jalpí que començarà dissabte 6 i fins dilluns 8 de juliol.

La vocal de la junta de Jalpí, Anna Torrent,  es mostra molt satisfeta de poder recuperar la celebració amb normalitat.

Festa Jalpí 1

“Tothom qui vulgui està convidat a venir”

La Festa començarà aquest dissabte 6 d’agost. A les 18:30h de la tarda a la Pista Mina de Jalpí, espectacle d’animació infantil Festiball amb la companyia de Virivirom. Tot seguit, 38è concurs de disfresses de Sant Daniel per a totes les edats. Hi haurà premis pels 1r i 2n de les categories individuals i en grups de 0-8 anys i de 9 en endavant. A les 21h de la nit, 33è Sopar de Germanor. S’hi pot participar comprant el tiquet a la Pista Mina de Jalpí de 19h a 21h del vespre de l’1 al 4 d’agost. Un cop acabat el sopar de dissabte, festa amb Maracaibo i FreeKiss. En dona detalls Anna Torrent.

Festa Jalpí 2

Així acabarà la primera de les tres jornades. Diumenge 7 d’agost seguirà la festa a les 13h amb la Missa a la Capella de Sant Daniel oficiada per Mn. Salvador Juanola. A les 19h del vespre, audició d’havaneres a càrrec de la Cobla Montjuïc. A la mitja part se servirà rom cremat i es proclamarà la pubilleta i hereuet de Sant Daniel 2022. A les 21h, sopar a la fresca i ball de nit a càrrec de la Band Gogh.

L’últim dia de festa començarà a les 18h de la tarda. El mateix dilluns sopar a la fresca a la Pista Mina de Jalpí. Dona detalls del menú Anna Torrent en declaracions al Tordera en Directe.

Festa Jalpí 3

Com explica Torrent, posteriorment arriba ball de fi de festa amb la Montecarlo i, seguidament proclamació de la Pubilla de Sant Daniel 2022. La tradicional rifa del xai conclou aquesta celebració a Jalpí.  Tots els espectacles són gratuïts. A més, hi haurà servei de transport gratuït fins a Jalpí que s’ha de reservar amb antel·lació trucant al telèfon 669 65 02 74 fins divendres 5 d’agost.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES