IniciNoticiesEntitatsHortsavinyà acollirà una trobada de mites i astronomia

Hortsavinyà acollirà una trobada de mites i astronomia

La jornada començarà a les 17:00h de la tarda amb una ruta fins a la taula de les bruixes d’Hortsavinyà on en Dani Rangil explicarà històries sobre les fetilleres de la zona i el Bocarrot.

L’Associació Cultural Continuum del Montnegre organitza, pel proper dissabte 6 d’agost, la trobada de Mites i Astronomia.

Amb la participació de Dani Rangil i l’associació astronòmica CASTOR, organitzen una activitat oberta al públic i que s’estructurarà en aquests dos principals temes.

La jornada començarà a les 17:00h de la tarda amb una ruta fins a la taula de les bruixes d’Hortsavinyà on en Dani Rangil explicarà històries sobre les fetilleres de la zona i el Bocarrot. En dona detalls el vocal de l’associació Continuum del Montnegre, Albert Coromina.

Mites i llegendes 1

“Mentre caminem, ens explicarà mites i llegendes del Montnegre”

En baixar, l’associació CASTOR ens oferirà un audiovisual on es relacionarà mites i constel·lacions. I durant la nit guiaran als participants en un viatge per l’univers on es podrà observar la Lluna, Júpiter, Saturn, diverses nebuloses, entre d’altres. Contes, històries i anècdotes amaniran la nit, tal com afirma Albert Coromina.

Mites i llegendes 2

L’entitat recorda que l’activitat és gratuïta per a tothom però cal que cadascú es porti el seu sopar i beure.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES