IniciAppEls Escacs Tordera busquen jugadors per omplir el màxim de taulers possibles

Els Escacs Tordera busquen jugadors per omplir el màxim de taulers possibles

Els nous integrants formaran part dels equips de 1a Divisió Catalana i Categoria Preferent la temporada vinent

El Club d’Escacs Tordera va tancar la temporada amb molt bons resultats. Tant l’equip A com l’equip B van obtenir l’ascens de categoria. Una doble fita que des del club no descartaven per la baixada de nivell que va patir la competició per culpa de la Covid19. En Daniel Angelats, membre dels Escacs Tordera, explica com es presenta la nova categoria i quines diferencies es trobaran a primera divisió.

Dani Angelats 1

Ens trobarem equips més forts i tindrem molta feina. A primera divisió ens pot tocar qualsevol equip de tot Catalunya

Pel que fa a l’equip C del club va finalitzar la temporada a mitja taula. De cara al curs vinent està en dubte que puguin competir, ja que, els jugadors de l’equip C hauran d’ajudar a l’equip A i B. Ho explica en Daniel Angelats.

Dani Angelats 2

Per aquest motiu, Angelats fa una crida a aquells nous jugadors que vulguin formar part de les files dels equips torderencs perquè ara mateix necessiten com més gent millor.

Dani Angelats 3

Fins al gener tothom qui vulgui jugar serà benvingut

Tots els interessats a formar part dels equips de 1a Divisió Catalana i Categoria Preferent la temporada vinent es poden posar en contacte amb els Escacs Tordera a través de les seves xarxes socials o per telèfon. La competició estrella de Catalunya per equips arrenca a principis del 2023, fins llavors tothom qui vulgui es podrà unir al club.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES