IniciNoticiesRegidoriesEl regidor Pau Megias dona a conèixer les principals novetats de...

El regidor Pau Megias dona a conèixer les principals novetats de la Festa Major de Tordera

L’Ajuntament de Tordera farà públic el calendari d’actes aquest dimecres al matí.

L’Ajuntament de Tordera ja té enllestida la programació de la Festa Major de Tordera 2022. Enguany se celebra del 19 al 26 d’agost de forma ininterrompuda i recuperant algunes de les activitats més tradicionals i multitudinàries perdudes durant els anys de pandèmia. La celebració torna a repartir-se en diferents punts del municipi: Parc Prudenci Bertrana, Plaça de l’Església i Parc de la Mullera són alguns dels llocs principals on se celebrarà les activitats.

El regidor de Festes, Pau Megias, ha avançat en una entrevista a Ràdio Tordera les principals novetats d’aquesta Festa Major. D’entre les activitats més tradicionals destaca que el Pregó torna a la Plaça de l’Església. Sense mesures sanitàries, la nit del 23 d’agost l’Ajuntament serà seu de la benvinguda a la festa just després del Correfoc, el qual acabarà a la Plaça de l’Església. Pau Megias avança quins concerts hi haurà aquella nit.

Avanç Festa Major 1

“Incorporem, a part de la nit de barraques, un concert de l’orquestra Montecarlo per mantenir el caliu”

El que també es recupera és el Cercatasques, previst pel dissabte dia 20 a la tarda. D’entre les noves activitats hi destaca la instal·lació d’un tobogan d’aigua al Camí Ral. Dilluns 22 d’agost al matí, s’ofereix un tobogan que recorrerà el Camí Ral des de Peixos Canals Carbó i fins l’alçada de la Llibreria Núria de baixada. El mateix tram i de pujada serà la històrica cursa del Cós, el 24 d’agost. Enguany es recupera també la celebració de la Revetlla de Santa Maria, el 14 d’agost. Pau Megias explica la voluntat de celebrar una festa major normal.

Avanç Festa Major 2

L’Ajuntament de Tordera farà públic el calendari d’actes aquest dimecres al matí. Durant la tarda, Ràdio Tordera estrenarà una entrevista on el regidor Pau Megías parla sobre totes les activitats que es duran a terme.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES