IniciNoticiesCulturaTorna el Musical de l’ACR Pere Cot i SetdeDansa

Torna el Musical de l’ACR Pere Cot i SetdeDansa

L’ACR Pere Cot porta sobre l’escenari del Teatre Clavé el Musical d’estiu. Aquest proper cap de setmana, 30 i 31 de juliol, a les 19:00h de la tarda, la sala gran del Teatre Clavé es tornarà a omplir de gom a gom per gaudir del tradicional musical d’estiu de l’ACR Pere Cot i Setdedansa.

L’obra està dirigida per Gisela Vergés, Gerard Molina i Xavi Mercadé. Tots ells es reparteixen les diferents tasques dirigint música, interpretació i cant en directe. Mercadé, director d’escena, explica de què tracta el musical.

Pere Cot 1

 “El Gran Circ” és la temàtica d’aquest any en celebració al retorn d’aquesta activitat que, enguany, es podrà gaudir sense restriccions sanitàries. Les dues entitats torderenques representaran un dels musicals actuals més reconeguts i que han fet el salt a la gran pantalla. La versió torderenca d’El Gran Showman, amb novetats i sorpreses, preveu una posada en escena de nivell sobre l’escenari del Teatre Clavé. Una obra que, com explica Gisela Vergés, compta amb la participació de més e 60 persones.

Pere Cot 2

Les entrades pel Musical d’aquest cap de setmana, que se celebrarà en una sessió dissabte i diumenge a les 19:00h, estan pràcticament totes esgotades.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES