IniciNoticiesPolíticaEl Ple de l’Ajuntament aprova el nou Pla Local d’habitatge de Tordera

El Ple de l’Ajuntament aprova el nou Pla Local d’habitatge de Tordera

Aquest mateix any es preveu que es creï un òrgan de control del desenvolupament del Pla Local d’Habitatge.

El Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat el Pla Local d’Habitatge de Tordera. Són les bases de la nova legalitat elaborada amb l’objectiu de legislar l’habitatge al municipi durant els propers anys. El Pla ha estat creat amb veu i representació dels diferents agents polítics i socials.

Els principals objectius del Pla Local d’Habitatge passen per garantir l’accés a un habitatge digne a partir de l’ampliació del parc públic de lloguer. A més, ha de permetre afrontar les situacions d’us anòmal i l’ocupació irregular. Explica algunes de les actuacions que comporta el Pla la regidora Toñi Garcia.

Pla habitatge PSC

Des de la CUP celebren que s’hagi pogut redactar el Pla Local d’Habitatge i que faci diagnòstic dels problemes d’habitatge que assegura que hi ha al municipi. N’explica alguns el regidor Oriol Serra i presenta així el vot favorable.

Pla habitatge CUP

Des de +Tordera celebren que el Pla hagi comptat amb un anàlisi de Tordera, descobrint quines polítiques fan falta per millorar l’habitatge a Tordera. Així presenta Xavier Pla el vot favorable

Pla habitatge +Tordera

Miriam Rocabruna de Ciutadans hi vota a favor.

Pla habitatge Cs

Des d’En Comu Podem celebra que es materialitzi aquest document tenint en compte “tots els actors del municipi” i sobretot que hagi “nascut d’un procés participatiu”. El regidor Salvador Giralt argumenta el vot favorable.

Pla habitatge ECP

ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà apunta que el Pla Local ha de servir per ajudar a les persones, sobretot joves, que vulguin “emancipar-se d’una manera digne”.  El regidor Jordi Romaguera celebra que aquest Pla permeti solucionar les ocupacions irregulars a Tordera. Ell mateix argumenta el vot favorable.

Pla habitatge ERC

Des del Govern, Junts per Tordera i PSC van agrair la unanimitat del vot. Aquest mateix any es preveu que es creí un òrgan de control del desenvolupament del Pla Local d’Habitatge. Fins ara ha existit la Mesa Política d’Habitatge, que serà substituïda pel Consell d’Habitatge oficialment. Estarà format per un òrgan polític i un altre de tècnic.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES