IniciNoticiesPolítica LA CAMPANYA ELECTORAL AL PARLAMENT DE CATALUNYA COMENÇA A TORDERA AMB...

LA CAMPANYA ELECTORAL AL PARLAMENT DE CATALUNYA COMENÇA A TORDERA AMB UNA TÍMIDA ENGANXADA DE CARTELLS

Aquesta matinada els partits polítics han iniciat la campanya electoral. Els candidats al parlament aprofitaran els propers 15 dies per intentar convèncer a la població, amb propostes per tots els gustos. A Tordera, la campanya per les eleccions autonòmiques, ha començat amb relativa tranquil·litat. Els grups polítics de Tordera, van començar anit una tímida enganxada de cartells i pancartes dels seus candidats. L’alcalde i convergent, Joan Carles Garcia, la socialista Conxita Rodriguez i Josep Pertegas de la Plataforma per Catalunya, seran els candidats de Tordera al parlament de Catalunya. El responsable d’iniciativa per Catalunya, a Tordera, Joan Carles Viñoles, espera que les eleccions, permetin consolidar el seu partit i optar entrar en un futur govern d’esquerres.

El candidat al parlament, per la plataforma per Catalunya, Josep Pertegas, creu que el partit aspira a consolidar-se com alternativa política.

El portaveu d’ERC a Tordera, Bernat Costas, mostra l’il·lusió per aquestes eleccions, tenint en compte les bones perspectives pel grup republicà.

La candidata al parlament per PSC, Conxita Rodriguez, ha destacat el capital humà dels socialistes, com a principal valedor del seu partit.

L’alcalde i candidat al parlament per CiU, Joan Carles Garcia, espera que la ciutadania torni a donar confiança a un govern nacionalista.

El representant del Partit popular, en les passades eleccions municipals a Tordera, no ha sigut localitzat.
Les eleccions al parlament de Catalunya, seran el diumenge, 16 de novembre i per primera vegada, en 23 anys, Jordi Pujol, no optarà a la reelecció.

ÚLTIMES NOTÍCIES