IniciNoticiesEducació EL PLA MUNICIPAL PER A LA PREVENCIÓ DE L'ABSENTISME ESCOLAR A...

EL PLA MUNICIPAL PER A LA PREVENCIÓ DE L’ABSENTISME ESCOLAR A TORDERA, ES PRESENTA AMB L’OBJECTIU DE REDUIR EL NOMBRE D’ALUMNES SENSE ANAR A CLASSE.

Centres escolars, ajuntament, serveis socials, serveis psicològics, policia local i diputació de Barcelona, van presentar ahir, el pla municipal per a la prevenció de l’absentisme escolar a Tordera.
El pla, engega amb cinc objectius: vetllar per l’acompliment de l’ensenyament obligatori, coordinar els recursos i línies de treball dels diferents serveis municipals i d’ensenyament, clarificar responsabilitats i funcions, promoure mesures de prevenció i d’intervenció i vetllar per la qualitat de l’ensenyament i l’èxit escolar a Tordera.

L’educadora social a Tordera, Marina Andreu, assegura que el pla municipal de prevenció de l’absentisme escolar, ha de servir per coordinar i sensibilitzar els agents implicats en la campanya.

La tècnica d’educació de la diputació de Barcelona, Felisa Bravo, creu que el pla funcionarà gràcies a la voluntat de les parts implicades.

La presentació del pla municipal per la prevenció de l’absentisme escolar, va aplegar professionals de l’educació, alumnes i autoritats.
El pla preveu reunions trimestrals a requeriment del membre de la xarxa i la presentació d’una memòria anual del seu funcionament al consell escolar municipal.

ÚLTIMES NOTÍCIES