IniciAppEl primer equip del CFTordera ja coneix el calendari de lliga de...

El primer equip del CFTordera ja coneix el calendari de lliga de la nova temporada 22/23

Entre sortides, fitxatges i renovacions de jugadors, el primer equip del CFTordera ha conegut els rivals del seu grup per la propera temporada. La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris de lliga de la Segona Catalana de la nova temporada 2022-2023 on el CFTordera és un d’aquests 132 equips que conformaran la categoria. L’equip liderat per Sebas Marteles estarà al subgrup 1B format per 12 equips.

L’inici de la competició a la Segona Catalana es produirà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, tot i que l’equip torderenc haurà d’esperar fins al cap de setmana següent per estrenar-se a la lliga, ja que la primera jornada serà de descans.

El primer partit de l’equip es jugarà a casa contra el Tossa Unió Esportiva “A” el dissabte 24 de setembre. La lliga està formada per 22 jornades, i finalitzaran el cap de setmana de l’11 i 12 de març de 2023.

També cal destacar que el CFTordera es trobarà tres equips nous respecte al grup de la temporada passada com són el Malgrat, l’Escola F.Gironès-Sabat “A” i el Calonge.

El club pròximament farà oficial el calendari de pretemporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES