IniciNoticiesComerçEl Consell Comarcal obre ajuts per afavorir l’autoocupació en majors de 45...

El Consell Comarcal obre ajuts per afavorir l’autoocupació en majors de 45 anys

El Consell Comarcal destinarà 75.000 euros a persones autònomes i persones jurídiques de 45 anys o més i tinguin el domicili fiscal en algun dels 30 municipis del Maresme.

El 63% de l’atur maresmenc es concentra en les persones de 45 anys i més. És per això que el Consell Comarcal ha obert una línia d’ajuts centrades a l’autoocupació en les persones autònomes o persones jurídiques d’aquesta franja d’edat que hagin decidit posar en marxa una idea de negoci.

El Consell Comarcal destinarà 75.000 euros a persones autònomes i persones jurídiques de 45 anys o més i tinguin el domicili fiscal en algun dels 30 municipis del Maresme. S’ha de tenir en compte que és una convocatòria en règim de concurrència no competitiva per tant obtindran un ajut de 3.000 euros les 25 primeres persones autònomes o empreses que presentin la sol·licitud i compleixin els requisits especificats a les bases de la convocatòria.

En el moment que s’obri la convocatòria, les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme, aportant tota la documentació requerida a les bases. La convocatòria ha obert aquest dimarts 26 i es poden presentar les sol·licituds fins al 23 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES