IniciNoticiesCulturaÚltima nit de “l’Altre Clavé” amb l’espectacle “Entre 12 i 600...

Última nit de “l’Altre Clavé” amb l’espectacle “Entre 12 i 600 músculs”

A la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, es convertirà en un recinte tancat i amb elements escènics per tal de propiciar la proximitat física de les propostes artístiques amb el públic. Per accedir-hi, caldrà adquirir una entrada a un preu de 5€ que anirà acompanyada d’una beguda i una tros de coca per degustar mentre dura l’espectacle.

“Entre 12 i 600 músculs” és la darrera de les tres propostes nocturnes de de l’Altre Clavé d’aquest any. La nit del dijous 21 de juliol conclou el cicle amb una nit de dansa contemporània, teatre i música a càrrec del grup d’adultes de l’Escola de Dansa, l’aula de clown, en Filippo Fanó i en Carles Llopart.

Altre Clavé 21 juliol

“Escenificaran tres històries curtes de l’escriptor Javier Tomeo”

Per assistir com a públic a l’Altre Clavé cal adquirir una entrada de 5€ que inclou també una beguda i la degustació d’un tros de coca. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES