IniciNoticiesEntitatsVetus Liber Associació col·labora en el projecte d'instal·lar mini biblioteques pels parcs...

Vetus Liber Associació col·labora en el projecte d’instal·lar mini biblioteques pels parcs de Tordera

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista per primer cop a la Gemma Rodríguez, fundadora de l’Associació Vetus Liber, per donar a conèixer l’entitat i assabentar-nos dels seus futurs projectes i activitats. 

Vetus Liber Associació és una entitat que té com a funció principal donar una segona vida als llibres. Els habitants del municipi podran disposar d’un servei de llibres de segona mà i retrobar-se amb llibres que els hi ha marcat, o bé trobar un llibre nou per llegir. D’altra banda, l’associació col·labora amb l’ajuntament amb la realització de diferents projectes com la construcció de mini biblioteques. L’objectiu és col·locar petites biblioteques de fusta en cinc parcs de Tordera, on la gent pugui anar i agafar un llibre o dipositar d’altres. L’associació s’ha encarregat de construir els calaixos i, alhora, portaran a terme el manteniment i la renovació dels llibres. Així ens ho explica la Gemma, fundadora de l’entitat.

Gemma Rodríguez

Paral·lelament, Vetus Liber Associació es troba en negociacions amb l’ajuntament de Tordera per poder disposar d’un local, i poder desenvolupar els tallers i activitats que tenen pensades. A més, fan una crida a la solidaritat dels habitants de Tordera per col·laborar a la cerca d’un local per l’entitat.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES