IniciNoticiesSocietatUna pluja d’estels decorarà la plaça Rabert aquests mesos d’estiu

Una pluja d’estels decorarà la plaça Rabert aquests mesos d’estiu

L’objectiu és dinamitzar i embellir aquest indret durant els mesos d’estiu, coincidint amb la realització de diversos actes, entre ells la festa major.

Els veïns i comerciants de la Plaça Rabert impulsen, un any més, una acció per decorar aquesta zona del nucli històric. L’objectiu és dinamitzar i embellir aquest indret durant els mesos d’estiu, coincidint amb la realització de diversos actes, entre ells la festa major. Aquest any, ho fan amb la col·laboració de l’entitat torderenca La Capsa dels Records dedicada a la creació de records per nadons estrella.

La decoració de la plaça és diferent cada any, i aquest 2022 es vol crear una pluja d’estels. La Capsa dels Records ha fet una crida a través de les xarxes socials a les famílies que vulguin que el seu nadó estrella formi part de la composició que ho faci arribar durant el dia d’avui a través del seu perfil d’Instagram o Facebook. La decoració de la plaça es farà en les pròximes setmanes i compta amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES