IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera es vincula a l’Spar Girona

El CEEB Tordera es vincula a l’Spar Girona

L’acord de vinculació dels primers equips del CEEB Tordera i l’Spar Girona s’ha fet oficial aquest mateix divendres. La voluntat és que tots dos equips es puguin reforçar i beneficiar mútuament aportant jugadores joves i de nivell. D’aquesta manera, l’equip sènior femení del CEEB Tordera jugarà amb llicència d’UNI Girona amb l’objectiu d’ajudar a l’Spar en qualsevol dificultat a la LF Endesa, mentre que l’UNI hi aportarà jugadores d’edat sènior per a potenciar aquest ambiciós projecte.

El director esportiu del CEEB Tordera, en Marc Muñoz, feia una primera valoració d’aquesta nova vinculació.

Marc Muñoz unió CEEB 1

L’Uni aportarà algunes jugadores de categoria a l’equip torderenc, que entrena Marc Delemus i que ja compta amb jugadores que es van formar a l’Uni com Maria Ferreiro, Júlia Juvanteny o Júlia Casals. Aquesta proximitat, la necessitat de tenir un filial i la voluntat de créixer van ser les claus perquè aquest projecte sigui actualment una realitat. Ho explica el director esportiu.

Marc Muñoz unió CEEB 2

El mateix Muñoz avança que el sènior femení del CEEB Tordera disputarà tant partits al pavelló dels països catalans com al pavelló de Fontajau.

Marc Muñoz unió CEEB 3

L’equip torderenc, que ara passarà a dir-se CEEB Tordera Uni Girona, té l’objectiu de cara a la temporada 22/23 de lluitar per l’ascens a Lliga Femenina 2.

ÚLTIMES NOTÍCIES