IniciNoticiesSalutEl nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la...

El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 81 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 81 persones, 22 més que el dijous 30 de juny. Actualment hi ha 53 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 24 a l’Hospital de Blanes i 4 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar.

Tenint en compte l’últim recompte (30/06) a l’Hospital de Calella s’han registrat 51 nous casos i 34 altes, 1 dels quals és un pacient que ja ha negativitzat, però continua ingressat al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. S’han comptabilitzat 6 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (30/06), s’han comptabilitzat 22 ingressos i 12 altes, 3 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre, i 1 és un trasllat en un altre centre sanitari. S’ha comptabilitzat una defunció.

Pel que fa al Sociosanitari de Blanes, respecte l’últim recompte (30/06) no s’ha registrat cap nou cas, i s’ha comptabilitzat 1 alta, que correspon a un trasllat en un altre centre sanitari, i una defunció. Actualment no hi ha cap cas positiu al centre.

A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, s’han comptabilitzat 4 pacients positius en la darrera setmana.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 38 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES