IniciNoticiesSocietatEl Síndic de Greuges atén 21 demandes a Tordera

El Síndic de Greuges atén 21 demandes a Tordera

Tot i que els temes han estat molt variats, problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb consum (electricitat i aigua) urbanisme, multes de trànsit, tributari, serveis socials, etc

El Síndic de Greuges ha dut a terme la seva habitual visita a Tordera. Aquest passat dijous 19 de maig, va atendre les consultes i queixes dels torderencs i torderenques de forma presencial i telemàtica des de l’Hospital de Pobres. Enguany, ha rebut un total de 15 queixes i 10 consultes.

Tot i que els temes han estat molt variats, problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb consum (electricitat i aigua) urbanisme, multes de trànsit, tributari, serveis socials, etc. Anton Clapés i Pons és “el defensor de les persones” del síndic de greuges. Ell mateix explica on han anat dirigides les principals queixes de Tordera.

Síndic balanç 1

“L’administració que rep més queixes és l’ajuntament per la proximitat i també les gran subministradores de llum i gas”

Aquest és un organisme públic que supervisa el funcionament de l’administració. Cada dia visiten una localitat diferent de Catalunya. Ho explica el mateix Clapés i Pons.

Síndic balanç 2

Amb la informació rebuda al Síndic, aquest es dirigeix a l’administració, la qual està obligada a contestar. Posteriorment, el Síndic elabora un informe que esdevé una resolució que determina si s’ha actuat correctament o no, oferint solucions per millorar el servei. A més, també col·labora amb la persona que presenta a la queixa per resoldre-la.

ÚLTIMES NOTÍCIES