IniciNoticiesCulturaDiumenge comencen les mostres de fi de curs del Centre de...

Diumenge comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

A les 18:00h l’Escola de dansa durà a terme “Broll” la mostra de fi de curs a la Sala Gran. 

Arribem a la recta final del curs, moment en què els alumnes del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé mostren al públic els aprenentatges assolits durant el curs. Diumenge 29 de maig a les 18:00h l’Escola de dansa durà a terme “Broll” la mostra de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el dissabte 4 de juny a les 18:00h amb la mostra de l’Aula de Teatre amb “Visites” i “Viatge”. El diumenge 5 de juny, serà el torn de l’Escola de música amb el concert “El so de l’Odissea”. Finalment, el divendres 10 de juny a les 18:00h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Belles Arts i Teatre els que mostraran el seu treball al públic amb “A sota de…” i “De paper i cartó”.

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimecres 22 de juny, últim dia lectiu del curs 2021/2022.

ÚLTIMES NOTÍCIES