IniciNoticiesEducacióLa regidoria d'Ensenyament organitza un cicle de xerrades telemàtiques per a...

La regidoria d’Ensenyament organitza un cicle de xerrades telemàtiques per a famílies

Dins el programa “La funció educativa de les famílies” de la Diputació de Barcelona, s’ha organitzat tres sessions en línia que tindran lloc els dies 1 i 29 de juny i 6 de juliol.

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ofereix un cercle de xerrades online orientades a famílies.

Dins el programa “La funció educativa de les famílies” de la Diputació de Barcelona, s’ha organitzat tres sessions en línia que tindran lloc els dies 1 i 29 de juny i 6 de juliol.

El dimecres 1 de juny, en Juanjo Camarena impartirà el taller “Estan creixent. Eduquem-los plegats. La importància d’educar junts: Família – Escola – Societat”, a les 17:30h. Aquest taller s’adreça a famílies amb nens i nenes de 6 fins a 16 anys.

El dimecres 29 a les 18:00h, de la mà de Roser Sellés es durà a terme la xerrada amb el títol “Fills i filles protagonistes de les seves vides” on l’objectiu final d’aquesta activitat és que pares i mares prenguin consciència que els fills són protagonistes de la seva vida i que han d’aprendre dels seus errors, i que, per tant, cal acompanyar-los sense imposicions.

Finalment, el dimecres 6 de juliol, la doctora en psicologia i experta en transformació digital i impacte social, Liliana Arroyo, oferirà la xerrada “Emocions, xarxes i fills. Com els combinem?” a les 18:00h. Autora del llibre “Tu no ets la teva selfie”, planteja aquesta activitat per a famílies amb fills a partir de 12 anys i/o amb fills que ja tinguin accés a xarxes socials i mòbils.

El regidor d’ensenyament, Pau Megias assegura que les xerrades busquen ser una eina de suport en l’educació dels seus fills.

Pau Xerrades

“En cicle que busca una formació continuada pels nostres fills i les seves famílies”

La participació en aquestes sessions és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament AQUÍ i un cop realitzada la inscripció es facilitarà l’enllaç per accedir-hi.

ÚLTIMES NOTÍCIES