IniciNoticiesSocietatControls contra conductes de risc en ciclistes i usuaris de patinets elèctric

Controls contra conductes de risc en ciclistes i usuaris de patinets elèctric

En la darrera campanya policial van fer un total de 709 denúncies en relació amb patinets elèctrics i la majoria d’aquestes van ser per les condicions de circulació del vehicle (483) o pel casc i altres elements de protecció (183).

Fins diumenge, el Servei Català de Trànsit coordina amb les policies de trànsit de les Policies Locals una campanya preventiva de conductes de risc dels conductors de bicicleta i també de patinets elèctrics -i la resta de vehicles de mobilitat personal (VMP)- en vies urbanes.

Durant aquests dies en el cas dels ciclistes, els efectius policials controlaran les distraccions, les circulacions de risc i els estacionaments indeguts, entre d’altres.

A més, segons informa Trànsit també vigilarà la resta d’usuaris per si dificulten la mobilitat dels ciclistes, circulen pel carril bici o bé posen en risc els ciclistes. 

Pel que fa als vehicles de mobilitat personal (VMP), que sobretot corresponent als patinets elèctrics que cada cop són més freqüents als carrers de les poblacions estan obligats a complir les normes i senyals de trànsit com amb qualsevol altre vehicle.

ÚLTIMES NOTÍCIES