IniciNoticiesEsportsEl torderenc David Gelmà queda subcampió de la copa del rei d'hoquei...

El torderenc David Gelmà queda subcampió de la copa del rei d’hoquei patins

Aquest diumenge al migdia, el Reus Deportiu i el Barça es van enfrontar amb la final de la Copa del Rei d’hoquei patins. Malgrat jugar un partit amb un alt nivell, els reusencs no van poder superar el potencial blaugrana i van acabar caient per 4-0. Dins del partit i militant la samarreta vermella i negra, el torderenc David Gelmà va participar d’aquest enfrontament. De fet, dins de l’edició d’enguany de la copa, el seu conjunt va aconseguir disputar un gran torneig superant el Liceo als quarts de final i emportant-se la semifinal per la mínima 2-3 a l’amfitrió, el Lleida. El mateix esportista compartia les sensacions viscudes.

Gelmà copa rei 1

A nivell personal Gelmà valorava molt positivament la seva participació, donant al màxim fins l’últim segon de cada eliminatòria.

Gelmà copa rei 2

Dins de la copa del rei, també hem de destacar la participació de l’àrbitre torderenc Ivan González que també va estar designat amb diferents partits, xiulant fins i tot la gran final i el seleccionador català Jordi Camps, fent de comentarista per les retransmissions d’Esport 3.

ÚLTIMES NOTÍCIES