IniciNoticiesEducacióL'alumnat de l'Escola Brianxa organitza la popular caminada a Miralles pel dissabte...

L’alumnat de l’Escola Brianxa organitza la popular caminada a Miralles pel dissabte 21 de maig

Aules en línia, l’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi.

Des de l’escola Brianxa, els alumnes i les famílies han organitzat una caminada popular a Miralles el dissabte 21 de maig a les 9:00h del matí. El punt de sortida serà al Pavelló Països Catalans, i les inscripcions es podran realitzar el mateix dia de 8:00h a 9:00h del matí. El preu de la inscripció serà de 8 euros, i dins del preu inclourà una assegurança i una botifarrada. Alhora, tots els diners recaptats aniran destinats al viatge de final de curs dels alumnes de 4t d’ESO.

Altrament, el passat divendres, els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de l’escola Vedruna Tordera van participar en la recollida de residus a la zona de l’espai natural de la Roureda de Can Verdalet. L’alumnat va recollir un total de 111 quilos de residus; 55kg de rebuig, 38kg d’envasos i plàstics, 15kg de vidre, i 3kg de cartró. Així ens ho explicava l’Ester Casanova, mestre de l’escola Vedruna Tordera.

Ester Casanova

Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé, trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES