IniciNoticiesTecnologiaLa planta de Kave Home a Tordera tindrà un centre de recuperació...

La planta de Kave Home a Tordera tindrà un centre de recuperació de reciclatge i d’I+D

L’empresa Kave Home ja s’està instal·lant a Tordera. L’empresa mobiliària i de decoració crearà més de 250 llocs de treball al municipi un cop hagi acabat la construcció de la nova plataforma logística.

I és que la inversió de més de 70 milions d’euros que es fa a Tordera, preveu esdevenir “ser més competitius en l’entrega de productes de mobiliari i decoració a tot Europa”. És per això que a la nova seu hi haurà també un centre de recuperació de reciclatge. I és que Kave Home reutilitza el material per tal de donar-li una segona vida abans de llançar-ho. Ho explica el director de la companyia, Francesc Julià, en declaracions a Ràdio Tordera.

Planta recuperació Kave Home 1

Per tant, una acció de reciclatge i de venda circular que aplicarà l’empresa en favor al reciclatge. A més, hi haurà una àrea d’investigació i desenvolupament (I+D). A la plataforma de Tordera, igual que les seus de Sils, comptaran amb espais de recerca i prototipatge. Per tant, més enllà servei de la logística, també hi haurà un equip d’enginyers pel disseny i tractament de desenvolupament tant del producte com de la millora del servei d’entrega. Julià també explica la previsió de llocs de feina.

Planta recuperació Kave Home 2

Es preveu que el macro-complex de Kave Home a Tordera entri en funcionament el gener del 2023. S’instal·la a la zona de la Mina d’Or de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES