IniciNoticiesPolíticaLa diputada torderenca Judith Toronjo impulsa un ple monogràfic de joventut...

La diputada torderenca Judith Toronjo impulsa un ple monogràfic de joventut al Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya celebrarà, durant el mes de maig, un ple monogràfic de joventut per abordar la situació dels joves al país. A proposta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) l’òrgan Parlamentari de Catalunya tractarà íntegrament situació dels joves centrada en especial a les dificultats per l’accés a l’habitatge, l’ocupació ola salut mental.

Les propostes que es debatran han estat treballades i proposades pels joves d’arreu de Catalunya al congrés de la Joventut celebrat fa dues setmanes. La diputada per Junts al Parlament de Catalunya i torderenca, Judith Toronjo, és també portaveu dels grups parlamentaris en la Comissió de Polítiques de Joventut. Toronjo explica quin és l’objectiu del ple.

Judith joventut 1

La proposta compta amb el suport dels grups parlamentaris del PSC-Units, ERC, JxCat, CUP i En Comú Podem. Algunes propostes de joventut ja es recullen i s’apliquen al pressupost del 2022. L’habitatge n’és protagonista. Ho detalla la diputada Toronjo.

Judith joventut 2

Unes propostes que s’ampliaran –o aquest és l’objectiu- en el Pla de Joventut que en sortirà. El CNJC ha alertat que la pandèmia ha fet créixer exponencialment els intents de suïcidi en un 190% i és ja la primera causa de mort en aquesta franja d’edat.

ÚLTIMES NOTÍCIES