IniciNoticiesEntitatsL’Associació La Capsa del Records obre una campanya de micromecenatge per...

L’Associació La Capsa del Records obre una campanya de micromecenatge per finançar el conte “Bona nit, petit estel”

L’Associació La Capsa dels Records impulsa un nou projecte per visibilitzar el dol gestacional, perinatal i neonatal, en aquesta ocasió a través d’un conte infantil.

Per finançar-lo, l’entitat ha iniciat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami on demanen 4.000 euros per cobrir el cost de l’elaboració i publicació del conte.

L’Associació ha obert diferents possibilitats d’aportació -que van dels 8 als 300 euros, tant per particulars com empreses, associacions, escoles o institucions-, i es recompensarà als mecenes en funció de la quantitat aportada. Serà amb el conte, imans, peluixos, manualitats o fent esments dels particulars o institucions que hi col·laborin.

El conte “Bona nit, petit estel” pretén explicar, comprendre i acompanyar als més petits davant una situació inesperada que a vegades fins i tot als grans ens costa d’entendre. Segons explica Maria Simon de l’associació la Capsa dels Records el conte va dirigit a germans estrella i als avis i àvies.

Bona nit, petit estel

Podeu trobar més informació en aquest enllaç www.vkm.is/bonanitpetitestel o mitjançant aquest codi QR.

La campanya finalitza el dia 28 d’abril. A partir de llavors es pot seguir ajudant a l’associació a través dels seus canals més habituals com són instagram:@lacapsadelsrecords o facebook: “La capsa dels records”. L’Associació La Capsa dels Records és una entitat sense ànim de lucre i neix de la necessitat generada a partir de la mort d’un nadó, evitant sortir de l’hospital amb els braços buits.

ÚLTIMES NOTÍCIES