IniciNoticiesPolítica EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA, EDITA EL TERCER NÚMERO DEL BUTLLETÍ...

EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA, EDITA EL TERCER NÚMERO DEL BUTLLETÍ “ESCAC I MAT” PROPOSANT UN PASSEIG FLUVIAL A TRAVÉS DE PASSERES

El Moviment Alternatiu per Tordera, ha editat el tercer número del butlletí informatiu, “Escac i Mat”. El butlletí, presenta una editorial on critica la manca de previsió de l’equip de govern en els primers sis mesos de legislatura. El regidor del MAT, Josep Alsina, critica els punts de tràmit dels plens ordinaris i que els temes importants, es traslladin en els plens extraordinaris.

D’altra banda, un escrit del regidor Jordi Perez, recorda que Tordera encara no té pressupost municipal pel 2004, tot i la majoria absoluta de CiU. El regidor Josep Alsina, entén que una eina tant important com el pressupost, ja hauria d’estar aprovat.

El butlletí presenta una proposta de passeig fluvial a través de passeres. Concretament es proposa la construcció d’una passera entre el nucli urbà i la zona de l’illa del riu i una altra entre l’illa del riu i el veïnat de Sant Pere, que permetin el pas peatonal i de bicicletes. També es proposa una altra passera més ampla a l’alçada del pas de Jalpí, que permetria tant el pas de bicicletes com de cotxes. Josep Alsina, recorda que aquest era un dels punts proposats pel seu partit en la campanya electoral.

Per últim, el butlletí “Escac i Mat”, fa un resum dels plens celebrats per l’ajuntament de Tordera el novembre i desembre. El tercer número del butlletí “Escac i Mat”, s’està repartint aquest dies casa per casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES