IniciAppLa parella de Tordera Joan Antoni Madueño i Sílvia Garcia finalitzen en...

La parella de Tordera Joan Antoni Madueño i Sílvia Garcia finalitzen en segona posició de les seves categories a la prova duatló ciutat d’Igualada

Dins del circuit de la copa catalana de duatlons, aquest passat diumenge la ciutat d’Igualada va acollir una de les proves del calendari. Dins dels participants i bons resultats de les classificacions hi trobem la parella de Tordera del club triatló Blanes, Joan Antoni Madueño i Sílvia Garcia. Els esportistes torderencs van finalitzar segons de cada categoria. En cas de la Sílvia, ella mateixa ens explicava que va participar de la cursa tenint en compte que acompanyava el seu marit i finalment va apuntar-s’hi, a banda de trobar-se físicament bé.

Garcia duatlo 1

En el cas d’en Joan Antoni, ell tenia la pressió de seguir defensant les seves posicions dins del circuit català de duatló. Actualment es troba en els primers llocs del seu grup.

Madueño duatlo 2

Els mateixos protagonistes ens feien una descripció de com havien viscut el recorregut i el traçat de la duatló d’Igualada.

Mix duatlo 3

Pel que fa als temps la Sílvia Garcia va completar la prova amb un temps final de 1h 30’ i 36’’ mentre que en Joan Antoni Madueño va acabar amb el crono de 1h 2’i 47’’.