IniciNoticiesCulturaDéjà-Vu, espectacle de visual, suggeridor i arriscat, sense text, amb acrobàcies i...

Déjà-Vu, espectacle de visual, suggeridor i arriscat, sense text, amb acrobàcies i música en directe arriba aquest diumenge a Tordera

Al 2015, Manolo Alcántara va sorprendre el públic amb el seu Rudo, que portava l’esforç físic i els reptes personals al límit. Ara torna a Tordera amb una peça altre cop de marca pròpia. Un circ personal, fronterer amb el teatre físic, on la curiositat, la intuïció i les ganes d’explicar les coses d’una manera singular són el motor principal. 

Déja-Vu ens parla de la distància entre una persona i els seus somnis, del que és i el que voldria ser. Somnis molt ambiciosos que desperten els seus aires de grandesa, però alhora impossibles, abocant-lo al desànim. De la tristesa de Bartlevy l’escrivent a l’extravagància d’Alícia al País de las Meravelles.
Una realitat confusa en un espai i moment indeterminat, amb un espai escènic que juga amb la desproporció extrema de les mides.

Déja-vu arriba a Tordera aquest diumenge 7 d’abril a les 18:00h al Teatre Clavé.  Entrada anticipada: 12€ | Socis AE: 10€ | Entrada normal: 13€

ÚLTIMES NOTÍCIES