IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament signa un conveni amb el Col·legi de Treballadors Socials per situacions...

L’Ajuntament signa un conveni amb el Col·legi de Treballadors Socials per situacions d’emergència

En cas que Tordera es trobés en una situació excepcional, el municipi tindria treballadors socials especialitzats perquè poguessin incorporar-se i ajudar en totes les àrees necessàries

L’Ajuntament de Tordera ha signat un conveni amb el Col·legi de Treballadors Socials per situacions i episodis d’emergència, com els incendis o les inundacions. En cas que Tordera es trobés en una situació excepcional, el municipi tindria treballadors socials especialitzats perquè poguessin incorporar-se i ajudar en totes les àrees necessàries. La regidora d’Atenció Social, Toñi García, destaca l’experiència d’aquests professionals.

Toñi treballadors

“Són gent especialitzada que ja han atès en situacions complicades”

García també subratlla que Tordera és un dels primers consistoris que ha firmat aquest conveni.

El Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya és una “corporació de dret públic de caràcter professional” amb més de 7.200 persones col·legiades d’arreu de Catalunya que ofereixen els seus serveis a diferents pobles.

La corporació també s’encarrega de defensar una bona pràctica deontològica de la professió, així com “vetllar perquè l’activitat professional respongui als interessos i a les necessitats de la societat”.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.