Avui es farà un seminari sobre “Usos recreatius en el Montnegre i el Corredor: activitats esportivoculturals i propietat privada”


usos recreatius montnegreLa biblioteca de Tordera acollirà aquesta tarda un seminari sobre “Usos recreatius en el Montnegre i el Corredor: activitats esportivocultural i propietat privada”. A les 17:00 començarà analitzant el tema Joan Rovira membre del consorci forestal de Catalunya; A continuació intervindrà Marc Costa de la fundació del Món Rural sobre el codi de bones pràctiques sobre curses i marxes de muntanya a Catalunya. A les 17:45h el director del Parc del Montnegre i el Corredor, Antoni Bombi parlarà sobre la relació del parc amb les activitats esportivoculturals. Finalment a les 18:00h començarà una taula rodona on participaran representants del Consorci forestal de Catalunya, fundació Món Rural, Parc Montnegre i el Corredor, Associació de propietaris del Montnegre i el Corredor, Besttrail, Sport HG i els ajuntaments de Tordera i Arenys de Munt.

El seminari està dirigit tant a propietaris forestals com a entitats organitzadores d’ activitats recreatives i tècnics municipals 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca