IniciNoticiesEducacióBones sensacions durant els primers dies en funcionament de l’ institut Tordera

Bones sensacions durant els primers dies en funcionament de l’ institut Tordera

institut_torderaUna setmana desprès de la posada en marxa del segon institut de Tordera, la valoració és molt positiva. Alumnes, Pares i Mestres han coincidit ha fer un balanç satisfactori del nou equipament escolar. En declaracions a Ràdio Tordera, les famílies han expressat les bones sensacions aquest primers dies de curs. Els Mestres també destaquen la bona acollida i l’ il·lusió de tothom en aquest nou projecte.

balanç institut tordera

L’institut comença amb una oferta de seixanta places de primer d’ESO repartides en tres grups i amb una plantilla de sis professors i permetrà esponjar la demanda d’aquests estudis en el municipi que fins ara assumia íntegrament l’institut Lluís Companys i que aquest curs ja havia esgotat la seva capacitat. L’edificació compta amb un total de 26 mòduls repartides en 8 aules, biblioteca, sala polivalent, aula d’audiovisuals i plàstica i diferents despatxos i altres serveis.

Els alumnes provenen de totes les escoles del municipi, malgrat que l’institut havia de cobrir inicialment la demanda generada pels alumnes que acabaven sisè de l’escola Serra de Miralles. De fet, el projecte inicial que la Generalitat finalment va acabar rebutjant era el de construir una escola-institut de 3 a 16 anys resolent així els problemes d’infraestructura que encara té el centre Serra de Miralles i que el govern català s’ha compromès a resoldre. L’acord entre l’Ajuntament de Tordera i el departament d’Ensenyament estableix que el consistori aportarà de manera fraccionada un total de 500.000 euros del pressupost total que puja a 1,7 milions.

ÚLTIMES NOTÍCIES