IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UN CONJUNT DE MESURES DE PREVENCIÓ I GESTIÓ...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UN CONJUNT DE MESURES DE PREVENCIÓ I GESTIÓ DE LA INUNDABILITAT ALS TORRENTS DE SANT DANIEL I VALLMANYA.

torrent vallmanyaL’Ajuntament de Tordera ha aprovat inicialment un conjunt de mesures de prevenció i gestió de la inundabilitat als torrents de Sant Daniel i Vallmanya, en el marc de la convocatòria de subvencions del programa FEDER 2007-2013.

Les actuacions passen per: arranjar el vial de sortida del Caravàning Internacional Costa Brava, millorar la capacitat de desguàs a la xarxa fluvial del Pla de Jalpí, protegir la part baixa del sector de Sant Jaume i el Pla de Vall i restaurar el tram mitjà de la riera de Sant Daniel. Ens en dóna més detalls, el regidor de Medi Ambient, Carles Aulet.

aulet inundabilitat 1

El pressupost total d’execució de tots aquests treballs és de 242.000 euros. És una actuació en un àmbit bastant gran, però en conjunt millorarà la seguretat i la comunicació en cas d’inundació. El regidor Carles Aulet assegura que és una necessitat.

aulet inundabilitat 2

Les mesures de prevenció i gestió de la inundabilitat als torrents de Sant Daniel i Vallmanya se sotmeten ara a informació pública. Les al·legacions i reclamacions s’hauran de presentar al registre general de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES