TORDERA VA INAUGURAR DISSABTE UNA SALA DE REHABILITACIÓ FUNCIONAL, GESTIONADA PER L’HOSPITAL DE CALELLA, ADREÇADA TAMBÉ ALS VEÏNS DE FOGARS DE LA SELVA.


Tordera, disposa des de dissabte d’una sala de rehabilitació funcional, gestionada per l’hospital de Calella i dirigida als ciutadans de Tordera i Fogars de la Selva. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va ser l’encarregat dissabte d’inaugurar oficialment el nou servei que permetrà, realitzar exercicis de rehabilitació, sense haver de desplaçar-se a Calella, com fins ara.
Fa un any i mig l’Associació de Voluntariat de Tordera va proposar la creació d’aquesta sala, després de detectar una forta demanda d’utilització del servei. A partir d’aquell moment, l’Ajuntament va tramitar les negociacions amb les administracions implicades per poder ubicar i oficialitzar aquest servei al municipi. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, creu que l’inauguració de la sala de rehabilitació, és una molt bona noticia pels ciutadans.

El centre de rehabilitació podrà ser utilitzat per a totes aquelles persones de Tordera i Fogars de la Selva que, sota prescripció mèdica i amb el consentiment de la Corporació de Salut, puguin realitzar la rehabilitació a Tordera. D’aquesta manera, el nou servei permetrà reduir el temps d’espera dels pacients que requereixen rehabilitació tot evitant també la saturació del servei comarcal, tal i com explica el regidor, Josep Llorens.

El centre de rehabilitació de Tordera està situat al carrer d’Aragó i comptarà amb serveis de fisioteràpia durant els matins i d’infermeria a les tardes.