IniciNoticiesEsportsEls primers equips torderencs buscaran les victòries fora del municipi

Els primers equips torderencs buscaran les victòries fora del municipi

Aquest cap de setmana cap dels primers equips sènior de Tordera jugaran els seus enfrontaments com a locals.

Tal com us vàrem explicar ahir, el sènior femení del CEEB Tordera comença ja aquesta setmana el play-off de permanència a Copa Catalunya. Visiten la pista del Granollers, demà dissabte a les 17:45h un duel que podreu seguir pel segon canal de Youtube. 

A les 18:00h, el sènior masculí del CEEB Tordera visita una de les pistes més complicades de la segona catalana. Els toca enfrontar-se als líders del grup, el Bàsquet Girona, necessitats de victòries per no separar-se dels llocs de dalt de la taula. 

A les 19:00h, el CPTordera buscarà sumar novament els tres punts a domicili i defensarà la segona posició de la categoria, en un viatge express d’anada i tornada en el mateix dia amb avió. Afronten el duel d’aquesta jornada de l’OK Lliga Plata Nord contra el Dominicos de la Corunya. Un xoc que podreu seguir també en directe per Ràdio Tordera i Youtube. 

El diumenge serà el torn per el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc. Es desplacen fins a la pista del Lloret Esportiu “B” en aquesta dissetena jornada de la segona divisió de futbol sala.  Per la seva banda, el CFTordera aquesta setmana descansa i estrenarà el play-off de permanència la setmana que ve.

ÚLTIMES NOTÍCIES