IniciNoticiesCulturaOberta la convocatòria per participar en el concurs literari Premis Sant...

Oberta la convocatòria per participar en el concurs literari Premis Sant Jordi

L’Ajuntament de Tordera, a través de les diferents àrees municipals,  prepara per aquest any un programa complet d’activitats culturals al voltant de la Diada de Sant Jordi. Entre aquestes activitats en destaquen la convocatòria del concurs literari Premis Sant Jordi i l’organització d’una fira amb propostes culturals que tindrà lloc a la plaça de l’Església i l’entorn del nucli antic, el mateix dia 23 d’abril.

Pel que fa al concurs literari Premis Sant Jordi, a convocatòria del qual ja està oberta, estableix les categories infantil, juvenil i adults, dividides en grups i amb diferents modalitats (poesia, prosa i recerca). També, en el marc del Concurs s’inclouen la Beca de Recerca Local Salvador Vendrell, l’article periodístic “Impromtus Prudenci Bertrana”, el Concurs de Punts de llibre i el premi infantil “Baron de Carlos” (prosa infantil). El regidor de Cultura, Josep Llorens fa una crida a la participació i confia que la qualitat dels treballs continuïn amb la mateixa línia que en anys anteriors.

Llorens concurs literari St Jordi

La normativa del Concurs literari per a cada categoria i modalitat es pot consultar a www.tordera.cat. Els treballs s’han de presentar a l’Ajuntament de Tordera. El dia límit per a la presentació serà el 31 de març. La presentació de sol·licituds es podran formalitzar preferent i prioritàriament de manera telemàtica mitjançant instància genèrica disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/ , a la web municipal https://tordera.cat o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’ajuntament amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h, amb instància on hi figuri el lema, el pseudònim amb que es presenta l’obra i la categoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES