IniciNoticiesCulturaEls dies 11 i 12 de març el Teatre Clavé acull el...

Els dies 11 i 12 de març el Teatre Clavé acull el #FestivalZero, en una cinquena edició amb 3 propostes diferents entre si

El Teatre Clavé acull aquest cap de setmana la cinquena edició del festival zero. 

El #FestivalZero va néixer amb la voluntat d’acostar als equipaments escènics que formen part de Teatres en Xarxa una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques.

La programació del Festival Zero a Tordera incorpora tres espectacles:

Puños de harina
  • PUÑOS DE HARINA de El Aedo Teatro; una obra que reflexiona sobre el racisme, l’homofòbia, la violència i la masculinitat. El monòleg presenta dues històries en les quals coneixerem, paral·lelament, a dos personatges relacionats amb el món de la boxa i la cultura. En dona detalls el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.
Festival Zero 1

PUÑOS DE HARINA es podrà veure al Teatre Clavé divendres 11 de març a les 20:30h.

Per dissabte tenim els espectacles:

  • COSSOC és una coreografia hipnòtica plena d’imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’una relació. Una finestra d’observació i curiositat per l’espectador, frontera entre un espai públic i privat. Un espectacle de Suport a la Creació de la Fira Tàrrega 2020 que es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 12 de març a les 17:00h.
  • CONTAINER de la companyia Emilia Gargot és un vídeojoc que parla d’aldarulls a l’espai públic virtual. Un espectacle que ens fa reflexionar sobre: Què passa quan es troben la persona que ets al carrer i aquella que ets rere la pantalla? Espectacle amb morbositat, anonimat, impuls i suport de grup. Ingredients bàsics perquè es doni l’odi a les xarxes socials i descobrir les seves conseqüències. Ho explica Josep Navarro.
Festival Zero 2

Del Suport a la Creació de la FiraTàrrega 2021, CONTAINER tancarà el Festival Zero al Teatre Clavé dissabte 12 de març a les 19:00h.

A banda de la programació d’espectacles, el Festival Zero a Tordera comptarà amb una acció inaugural. Serà divendres 11 de març a les 20h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de l’IES Lluís Companys, joves del Centre S+J Creu Roja Tordera, joves de l’Espai Jove Can Jalpí de Pineda de Mar i alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Ens parla el director del Teatre, Josep Navarro.

Festival Zero 3

Amb aquesta edició del #FestivalZero continua l’espai de trobada; ZONA POSTDATA per a crear complicitats, per a seguir construint consciència social, per anar més enllà i investigar en allò que som i ens envolta.

Les entrades per cadascun dels espectacles del Festival Zero tenen un preu únic de 9€, mentre que si es vol gaudir del Festival Zero al complert es pot adquirir l’abonament per un preu de 16€ que inclou una totebag del festival. Tant les entrades com l’abonament estan a la venda a les taquilles del Teatre Clavé.

Després de Tordera, el Festival Zero continuarà a Teatres Despí de Sant Joan Despí(18, 19 i 20 de març) i al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès (18, 19 i 20 de març). El Festival Zero està organitzat per Teatres en Xarxa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES